Aizah~Kaman~QiQin~Tasha~Qitie~Ely

By: aizah aliuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 31-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark

::UPDATED BLOG http://aizahkaman.blogspot.com




::TUDUNG, SELENDANG, PERFUMES, DLL PADA HARGA YG RENDAH!! http://kedai-ai.blogspot.com



Sunday, 12-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
::BERAYA SAKAN::

Harini makan lontong kt umah iena. Aku buat puding jagung. Giler sedap iena masak wei!!! siap ade sambal ayam lagik. Dah alang2 iena wat makan tu, aku beli kek bestday utk si kembar, AJ & Arul. Suprise le kononnye..dah 23 tahun rupanya kowang ye. Tp kak ngah rasa cam kowang bebudak lagi..huhuhu..Apa2 pon kak ngah bangga ngan kowang. Semoga berjaya dalam hidup k..

Iena, leh la kau masak lontong tu lagik. SEDAP NK MAMPOS!!!!!








Ptg kt umah iena tu tepon mak lang aku tanye dia ade umah ke tak. Ingat kami nk gi serbi la umah dia. TEKEJUT berok aku bila dia bgtau dia masuk spital! Pelagi, kami adik badik sume berkejar lak ke spital selayang. Citt!! Tipah tertipu! Rupanya bukan mak lang yg sakit. Tp mak teh! hihihi..leh lak dia buat bang bang boom kt kami!! hihihi..tapi takpe la..dapat gak ziarah Mak Teh. Dia kencing manis. Doc kuarkan nanah kt tangan dia. Harap Mak Teh sembuh cepat ye..

Rezeki tu ada di mana2 saje. Kt spital tu dapat tau sedara kami ade wat open house. Umah dia dekat jelah ngan spital tu. So, pelagi...berDinner la kami kt sana. Mak Lang pulak masakkan kari kambing. MEMANG TERANGKAT!!!!!! Giler pulun aku laki bini...Best pewot kenyang! hihihi..


Saturday, 11-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
::OPEN HOUSE ala POTLUCK @ SYAPAs PLACE::

Ni pesen terbaru group aku wat open house ala potluck! hehehe..best apa camni. leh makan memacam. Aku sendiri buat nasik himpit + kuah kacang. Sampai melecet2 tapak tangan aku kopek kulit kacang yg tgh panas! last2 aku kopek separoh je. Separoh lagik aku blend ngan kulit2 sekali. Tp sib bek menjadik. Ramai lak yg puji kuah kacang aku sedap..isk! aku tau, aku ni masak apa pon sedap! (wakakakaka..dah nama pon suka meriak kan??)..

Pas gi umah syapa, aku anak banak gi umah sedara aku kat sentul lak. Pehtu ke Batu Kep. Sampai ke malam aku anak banak beraya! huhuhu..letihhh..

Amy, aku mintak maap bebanyak sbb tak dapat gi umah kau. Ala...nnt bila aku free, kau masaklah special utk aku yer..

Kak Norrah, successfull sungguh 'PLANNING' kita ni. kenyang mak & anak2 ayam nyah! kahhhhhhhhhhhhhhhh...(hanya kita ber2 yg tahu) he..he..







Friday, 10-Oct-2008 02:03 Email | Share | | Bookmark
::EDISI RIAK::

Dah lama tak wat N3 Edisi Riak kt sini..keh keh..

Nak crite je pasal $ raya anak2 tahun ni. Alhamdullilah, walaupon tak 'selebat' tahun lepas, $ raya anak2 aku dh selamat masuk bank. Kang, aku simpan lelama kang, mau TERpakai lak! Ahakssss...
Tengok le aksi melampau anak aizah aliuddin mengira duit raya..isk! Jakun sungguh!!




Ni pulak, rezeki Ely bambam dapat baju raya dari Auntie Sya. Sya ni opismate adik aku si iena kt Menara TM tu. Mekacih bebanyak le ye Sya. Cute sangat baju yg kau kasi tu. Udah le mahal! Kalau tunggu aku beli, idak leeeee...'trima kasih daun keladi, kalau tingin, leh kasi lagi" muahahahahaha..TQ Sya!



Tuesday, 7-Oct-2008 01:22 Email | Share | | Bookmark
~@~KENANGAN RAYA 2008~@~

Tahun ni giliran kami beraya di Melaka (kampong aku). Memang kami suami isteri tetiap tahun camni ler. Raya ikut turn. Tp, utk tahun ni sebelum beraya di Melaka, kami pulang ke Kelantan dulu (kampong laki aku). So, dapat le kami 'bersalam raya' dengan family di sana..kami bertolak ke Kelantan hari Jumaat & Isnin malam tu kami bertolak pula ke Melaka. Sedih sebenarnya. Anak2 aku sume nangis sampai bengkak2 mata masa nk berpisah ngan adik ipar aku (naemah) yg dah 3 tahun duduk ngan aku. Dia lah yg jaga anak2 aku sume..huhuhu..

isk! takmo la sedih2 lagik, jom kita layan gambar2 kenangan beraya tahun ni...

KAT KELANTAN :
(26/09/08 ~ 29/09/08)




KAT MELAKA :












[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net